'Automatisch aanmelden' en uw privacy.

Wat is 'Automatisch aanmelden'?
Om u het, bij elk bezoek aan Dietrich shops, steeds opnieuw aanmelden te besparen, hebben wij de 'automatische aanmelding' gecreëerd.
Dit systeem zorgt ervoor dat uw aanmeldgegevens, Email-adres en wachtwoord, op uw computer worden opgeslagen. De gegevens worden gebruikt om, bij uw volgende bezoek, de aanmelding automatisch te laten verlopen.

Is dit wel veilig?
Uw wachtwoord wordt alleen over het Internet verzonden via een beveiligde (SSL) verbinding. Hierdoor is uw wachtwoord voor anderen niet te achterhalen. Uw wachtwoord wordt in een zgn. Cookie op uw computer bewaard. Als ook anderen dan uzelf toegang hebben tot uw computer , adviseren wij u om van de 'automatische aanmelding' géén gebruik te maken.

Bovendien
Het gebruik van de automatische aanmelding is een keuze. U kunt ervoor kiezen om niet van deze optie gebruik te maken. Uiteraard dient u zich dan wel bij elk bezoek aan Dietrich shops opnieuw aan te melden.

[ sluit venster ]